Sistem daljinskega ogrevanja Pivka

Sistem daljinskega ogrevanja na lesno biomaso na območju Pivke zajema dve kotlovnici, ki z okolju prijazno toplotno energijo oskrbuje različne občinske stavbe in večje število trgovin v centru mesta. Prva kotlovnica, sestavljena iz biomasnega kotla z močjo 0,75 MW, se nahaja v trgovskem centru Pivka, druga pa v kulturni dvorani Krpanov dom in obsega dva biomasna kotla s skupno močjo 1 MW. Preko toplovodnega omrežja, letno dobavljamo skoraj 1 GWh toplotne energije številnim uporabnikom ter zagotavljamo učinkovito, varno in zanesljivo dobavo toplotne energije.

Energent Lesna biomasa
Moč kotla 1,75 MW
Letni prihranek CO2 izpustov 230 ton
Načrt toplovoda v Pivki
Obvestila za Pivko

Postopek priključitve

Predpogoj za neposredno dostopanje do prenosnega sistema je fizična priključitev na omrežje in izvedba »na ključ«.
1 red

Povpraševanje

Pokličite na brezplačno telefonsko številko
080 14 20 ali nam pošljite povpraševanje na info@ekoenergo.si.

2 red

Predlog rešitve

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem predstavili možnost priključitve na toplovod in vam pomagali, da bomo skupaj prišli do vaše najoptimalnejše rešitve.

3 red

Sklenitev pogodbe

Po posvetu prejmete soglasje za priključitev in sklenete pogodbo o priključitvi, nakar se lahko prične gradnja priključka.

Kontaktni obrazec

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, komentar, mnenje, opombo ali kritiko, zapišite v spodnji obrazec in nam pošljite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


    Z oddajo sporočila sprejemate, da lahko vaše podatke uporabljamo v okviru naše politike zasebnosti.