Sistem daljinskega ogrevanja Pivka

Sistem daljinskega ogrevanja na lesno biomaso na območju Pivke zajema dve kotlovnici, ki z okolju prijazno toplotno energijo oskrbuje različne občinske stavbe in večje število trgovin v centru mesta. Prva kotlovnica, sestavljena iz biomasnega kotla z močjo 0,75 MW, se nahaja v trgovskem centru Pivka, druga pa v kulturni dvorani Krpanov dom in obsega dva biomasna kotla s skupno močjo 1 MW. Preko toplovodnega omrežja, letno dobavljamo skoraj 1 GWh toplotne energije številnim uporabnikom ter zagotavljamo učinkovito, varno in zanesljivo dobavo toplotne energije.

Energent Lesna biomasa
Moč kotla 1,75 MW
Letni prihranek CO2 izpustov 230 ton
Načrt toplovoda v Pivki
Obvestila za Pivko

Postopek priključitve

Predpogoj za neposredno dostopanje do prenosnega sistema je fizična priključitev na omrežje in izvedba »na ključ«.

Povpraševanje

Pokličite na brezplačno telefonsko številko
080 14 20 ali nam pošljite povpraševanje na info@ekoenergo.si.

Predlog rešitve

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem predstavili možnost priključitve na toplovod in vam pomagali, da bomo skupaj prišli do vaše najoptimalnejše rešitve.

Sklenitev pogodbe

Po posvetu prejmete soglasje za priključitev in sklenete pogodbo o priključitvi, nakar se lahko prične gradnja priključka.

Kontaktni obrazec

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, komentar, mnenje, opombo ali kritiko, zapišite v spodnji obrazec in nam pošljite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


    Z oddajo sporočila sprejemate, da lahko vaše podatke uporabljamo v okviru naše politike zasebnosti.