Skupno obvestilo

SPREMEMBA CENE OGREVANJA V OGREVALNI SEZONI 2022/23

Spoštovani uporabniki,

vstopamo v ogrevalno sezono 2022/2023 za katero je jasno, da jo bodo zaznamovali dvigi cen energije. Zaradi razmer na mednarodnih trgih energentov se tudi v družbi Ekoenergo soočamo z višjimi obratovalnimi stroški, zato podajamo obvestilo o trenutnih razmerah.

Cene vseh energentov v zadnjem času so se občutno zvišale, kar posledično vpliva tudi na ceno toplote iz sistema daljinskega ogrevanja. Z našimi učinkovitimi ukrepi, ki smo jih takoj uvedli, lahko ublažimo del dodatnih stroškov. Kljub temu bomo od 01. oktobra 2022 primorani variabilni del cene ogrevanja prilagoditi razmeram. Posodobljene tarifne cenike za posamezni sistem daljinskega ogrevanja najdete na njegovi predstavitveni strani.

Cene daljinskega ogrevanja v Sloveniji nadzira Agencija za energijo Republike Slovenije, ki zagotavlja, da so podražitve sorazmerne in upravičene. A še pomembneje je, da v družbi Ekoenergo zagotavljamo cenovno ugodne rešitve, pri čemer z nenehnim vlaganjem v nove tehnologije in drugimi ukrepi zmanjševanja stroškov omogočamo najugodnejše ogrevanje ob sočasni zanesljivi dobavi. Ko se bodo cene energentov ponovno stabilizirale, bomo ceno ogrevanja temu primerno ustrezno prilagodili.

Za vse informacije smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 14 20 od ponedeljka do sobote od 7. do 20. ure.