Sistem daljinskega ogrevanja Idrija

V mestu Idrija upravljamo učinkovit sistem daljinskega ogrevanja, ki je sestavljen iz treh ločenih sistemov. Na Prelovčevi ulici se nahajata dve kotlovnici s skupno močjo 1 MW, na Lapajnetovi ulici pa se nahaja največja kotlovnica z vgrajenima dvema plinskima kotloma, s skupno močjo 2 MW ter toplotni črpalki voda/voda skupne toplotne moči 0,6 MW. Skupaj se sistemi povezujejo v SCADA nadzorni sistem preko katerega z oddaljenim dostopom nenehno skrbimo za optimalno upravljanje kotlovnic in sistemov. Z zanesljivo dobavo toplotne energije iz sistema daljinskega ogrevanja oskrbujemo večje število fizičnih ter poslovnih odjemalcev.

Energent Zemeljski plin, voda
Moč kotla 4,00 MW
Letni prihranek CO2 izpustov 205 ton
Načrt toplovoda v Idriji
Obvestila za Idrijo

Postopek priključitve

Predpogoj za neposredno dostopanje do prenosnega sistema je fizična priključitev na omrežje in izvedba »na ključ«.

Povpraševanje

Pokličite na brezplačno telefonsko številko
080 14 20 ali nam pošljite povpraševanje na info@ekoenergo.si.

Predlog rešitve

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem predstavili možnost priključitve na toplovod in vam pomagali, da bomo skupaj prišli do vaše najoptimalnejše rešitve.

Sklenitev pogodbe

Po posvetu prejmete soglasje za priključitev in sklenete pogodbo o priključitvi, nakar se lahko prične gradnja priključka.

Kontaktni obrazec

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, komentar, mnenje, opombo ali kritiko, zapišite v spodnji obrazec in nam pošljite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


    Z oddajo sporočila sprejemate, da lahko vaše podatke uporabljamo v okviru naše politike zasebnosti.