PREDSTAVITEV

Ekoenergo

Ekoenergo je povezana družba mednarodne energetske družbe Interenergo in je v njeni 100-odstotni lasti. Naša osnovna dejavnost je ob vseh pogojih zagotavljati cenovno ugodno, učinkovito in okolju prijazno daljinsko ogrevanje tako za fizične kot poslovne subjekte. Zaupa nam že sedem občin po Sloveniji, kjer delujemo kot upravitelj in investitor. Smo podjetje z dovolj kapitalske moči, ki poskrbi za investicije, katere omogočajo nemoteno delovanje sistema daljinskega ogrevanja in s tem brezskrbno dobavo s toplotno energijo.

Kot del družbe Interenergo, ki je leta 2009 postala del avstrijske skupine Kelag, ki sodi v sam vrh vodilnih energetskih družb v srednji Evropi, si delimo dolgoletne izkušnje in znanje na področju obnovljivih virov energije. Tudi cilji našega delovanja so podkrepljeni s cilji naših matičnih družb. Naš primarni cilj stremi v smer zagotavljanja najsodobnejših in okolju prijaznih sistemov za ogrevanje prostorov in pripravo sanitarne vode. Podpiramo lokalno delovanje in izboljšujemo kakovost zraka in življenja v okoljih kjer smo prisotni.

Vizija

Še naprej zagotavljati trajnostno oskrbo z energijo in postati eden izmed vodilnih ponudnikov daljinskih sistemov ogrevanja v Sloveniji in širši regiji.

Poslanstvo

Z okoljskim in družbeno naravnanim delovanjem poskrbeti za stabilno dobavo trajnostne energije.
Vrednote Ekoenergo

Odgovornost

Z našim pristopom in načinom delovanja prevzemamo in spodbujamo okoljsko odgovornost.

Integriteta

S poštenim delovanjem in integriteto gradimo zaupanje in razvijamo dolgoročne partnerske odnose.

Strokovnost

Z znanjem in izkušnjami zagotavljamo kakovostne in strokovne rešitve za naše uporabnike.

Razvoj in inovativnost

Pri implementaciji najsodobnejših tehnologij za energetsko učinkovitost sledimo trendom prihodnosti.

Vodstvo

Zvonka Schmit

Blaž Šterk

Lastništvo

Za dologorčen razvoj vsake družbe so pomembni močni temelji.

Podjetje Ekoenergo je povezana družba mednarodne energetske družbe Interenergo, ki je leta 2009 postala del avstrijske skupine Kelag.

Interenergo se uvršča med največje energetske družbe v Sloveniji, saj zasledujejo cilj delovanja in razvoja projektov in rešitev, ki ustvarjajo dodano vrednost za partnerje in trg. Z zasledovanjem trendov prihodnosti pa tudi skupina Kelag svojemu poslovnemu modelu dodaja rešitve na področju digitalizacije, elektromobilnosti in pametnih tehnologij.

Interenergo_4C
OKOLJU PRIJAZNO

TRAJNOSTNI RAZVOJ

Nenehno iščemo energetske rešitve, ki gredo v smer prehoda v nizkoogljično družbo. Na različnih področjih poslovanja vpeljujemo tudi digitalizacijo in nove tehnologije, ki imajo pozitivne učinke na okolje. Delujemo trajnostno in prispevamo k čistejši in učinkovitejši oskrbi z energijo.

Ena izmed naših temeljnih vrednot je odgovornost do družbe in okolja. Naše poslanstvo je soustvarjanje energetske prihodnosti z zelenimi storitvami, ki zagotavljajo trajnost in zadovoljstvo deležnikov ter ohranjajo okolje. Smo ciljno usmerjeni in verjamemo, da je z jasno vizijo, cilji in vztrajnostjo možen preprostejši prehod v nizkoogljično družbo.

Ravnanje z odpadki je del našega vsakdana in ekološke zavesti naših zaposlenih, ki poosebljajo naše zelene vrednote. Odpadke ločujemo v skladu s predpisi in zakonodajo.

Kontaktni obrazec

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, komentar, mnenje, opombo ali kritiko, zapišite v spodnji obrazec in nam pošljite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


    Z oddajo sporočila sprejemate, da lahko vaše podatke uporabljamo v okviru naše politike zasebnosti.